Termékeinkről

Az általunk kínált termékek zöme a természetben előforduló, részben, vagy teljes egészében feldolgozott kőzetek.

Értékesítünk mészkő feldolgozásából készült termékeket (őrölt mészkőliszt, égetett mész, porrá oltott mész avagy mészhidrát), továbbá zeolitotbentonitot, kaolint, jégmentesítő anyagokat, és kősót. A fent felsorolt termékeken túl kínálatunkban szerepelnek vegyszerek, kemikáliák is, mint például az ecetsav, kalcium-klorid, nátronlúg.

Termékpalettánkat úgy alakítjuk, hogy Vásárlóink igényeit minél szélesebb körben, minél több termékkel ki tudjuk elégíteni. Ennek megfelelően a vásárlói igényeknek való megfelelés jegyében, kínálatunk folyamatosan növekszik: olyan termékeket is forgalmazunk, amelyek nem kapcsolódnak szervesen az általunk képviselt vállalatok által kínált termékcsoportokhoz, de Partnereink részéről kereslet mutatkozik irántuk.

A minőség biztosításának érdekében a kereskedelmi termékeket – a gyártók szavatolásán túl – akkreditált és az Európai Unió által elfogadott laborban vizsgáltatjuk, a termékekre vonatkozó szabványok szerint, illetve rendszeresen, saját üzemi laborunkban, kisebb vizsgálatokat magunk végzünk.