Cégtörténet

„A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették” (Harry Gordon Selfridge)

Társaságunkat 1999-ben, családi vállalkozásként alapítottuk. 2006-tól előtérbe került külkereskedelmi tevékenységünk, amelyet eleinte az ömlesztett termékek értékesítése jellemezte. A termékek minőségére, és nyomon-követhetőségére mindig is kiemelt figyelmet fordítunk. Ennek szellemében, 2007-ben tanúsíttattuk a bevezetett ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert (napjainkban 9002:2011), illetve 2008-tól HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer figyelembevételével végezzük tevékenységünket.

2009-től a kereskedelmi tevékenység mellett gyártással is el kezdtünk foglalkozni.
Két gyártósorral rendelkezünk: egyik a nedves, a másik a száraz. A nedves üzemben állítjuk elő a festőmész, a Stabilmésztej©, illetve folyékony jégmentesítő termékeinket: festőmészről bővebben, stabilmészről bővebben, kalcium-klorid oldatról bővebben. A száraz üzemünkben a téli időszakban jégmentesítő anyagokat (SikoSTOP, kalcium-klorid pehely), illetve egyéb, ipari keverékeket állítunk elő.

2014-ben kialakítottuk üzemi laborunkat, elsősorban a gyártás során, a minőség megőrzésének érdekében termékenként változó intenzitással vett minták elemzése, ellenőrzése céljából. Ugyanakkor ez a labor ad otthont a termékek továbbfejelsztésének, új termékek, és termékkörök kifejlesztésének is.

Minőségpolitikánk:

Céljaink eléréséhez elköteleztük magunkat egy olyan minőségirányítás rendszer fenntartása, és folyamatos fejlesztése mellett, amely visszacsatolásaként érezteti partnereink bizalmát.

A partneri bizalom elmélyítésének megfelelően:

  • a szállításokat határidőre, és a tőlünk elvárt minőségben teljesítjük
  • partnereinkkel hosszú távú és kölcsönösen előnyös kapcsolat fenntartására törekszünk
  • gondoskodunk a termékek minőségének folyamatos vizsgálatáról
  • beszállítóinkat gondosan megválogatjuk. Csak olyan beszállítókkal dolgozunk, akik megfelelő minőségű anyagokat tudnak szállítani
  • folyamatosan fejlesztjük vállalatunkat versenyképességünk folyamatos javítása és piacunk megtartása érdekében
  • igyekszünk minden adatot rögzíteni, hogy megfelelő konklúziókat vonjunk le, és azok alapján döntéseink megalapozottak legyenek
  • igyekszünk munkánkat energiatakarékos és környezetkímélő központúan végezni